Overgordijnen

INSIDE OG 02
 • Overgordijnen 5

  Smart home

  c

 • GHJKL

  Moderne uitstraling

  Ook qua afwerking is er keuze uit de enkele of dubbele plooi, een moderne wave of ingewerkte zeilringen. Tip: ga voor onze kleurechte voering om uw stof te beschermen tegen verkleuring of om ze een voller uiterlijk te geven en zo een betere akoestiek en isolatie te bekomen.

 • Overgordijnen 6

  Naadloze XXL gordijnen

  Al onze stoffen zijn kamerhoog, wat neerkomt op het feit dat ze prachtig verwerkt kunnen worden tot wel 10 meter breed of meer.

  Toch liever een product die u ook horizontaal kunt optrekken? Dan is een rolgordijn zeker een optie gezien de maximale breedte en hoogte 4 meter bedragen. Nog groter? Ga dan voor vouwgordijnen die tot wel 10 meter breed gaan.

 • 28309524 10214691371854501 1770576846 o 1

  Smart home

  Automatisatie en connectiviteit met het internet zitten in de lift en bezorgen (de waarde van) uw vastgoed een flinke boost. Als erkende partner van de specialist Somfy™ kiezen wij resoluut voor duurzame, betrouwbare en stille motoren in onze raamdecoratie.

  Ga langs bij één van onze verdelers voor meer informatie.

 • Onbeperkte mogelijkheden

  Een zeer specifiek kleur, een leuke print voor de kinderkamer of gewoon zin om iets unieks te maken? Bekijk onze online configurator en laat uw creativiteit de vrije loop vanuit uw zetel!

  Niet gevonden wat u wenst of u wilt een eigen bestand/afbeelding gebruiken? Neem dan snel contact op met één van onze verdelers.

Unieke pluspunten

Overgordijnen 4

Hoewel vouwgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we als maar vaker opnieuw voor overgordijnen.

Dankzij een aantal innovaties blinken ze uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt.

Inspiratie nodig?