Rolgordijnen

IMG 0946
 • Rollo 1

  Mix & match innovatie

  Onze schitterende stoffen uit de vouw- en overgordijncollecties worden eveneens aangeboden als rolgordijn! Via een speciaal verharderingsprocédé zijn wij erin geslaagd om onze zachte stoffen stugger te maken waardoor ze opgerold kunnen worden en dus gebruikt kunnen worden als rolgordijn.

  Zo kunt u door het volledige huis kiezen voor éénzelfde stof maar dan in verschillende productvormen, zoals een vouwgordijn in de woonkamer en een rolgordijn in de slaapkamer. Helemaal uniek, en superchic én uiteraard "Made in Belgium". Van onderhoudsvriendelijke screenstoffen tot en met linnen rolgordijnen, bij ons vindt u ongetwijfeld wat u verlangt.

 • 28275234 10214691374294562 1748541142 o

  Zonwering

  Rolgordijnen houdt in de zomer u de warmte buiten, met een aangenaam binnenklimaat en besparing op airconditioning tot gevolg. Het ganse jaar regelt u de lichtinval en houdt u verblindend zonlicht tegen. U creëert tegelijk schaduw en comfort, en verfraait uw gevel en woonruimten. U minimaliseert de verkleuring van uw interieur dankzij de UV-werende kwaliteiten van zonwering.

 • Rollo 7

  XXL

  Heeft u een erg grote raampartij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor rolgordijnen van 4 meter breed en 4 meter hoog.

  Toch liever iets gezelligers? Dan is een vouwgordijn ook een optie. De maximale afmetingen bedragen daar 10 meter breed evenals 6 meter hoog.

 • Rollo 2

  X

  X

 • Rollo 4

  Zomeractie: 50% korting

  Om de weergoden deze zomer gunstig te stemmen geven wij tot 15 augustus 2019 maar liefst 50% korting op motorisatie van rolgordijnen. Dé ideale manier om deze zomer van verkoeling te genieten. Meer info over deze actie vindt u op de promo pagina.

Unieke pluspunten

Rollo 3

Als u op zoek bent naar een rolgordijn die net dat tikkeltje extra heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek snel wat onze rolgordijnen zo uniek maakt.

Wilt u echter nog wat meer rondkijken? Bekijk dan zeker onze inspiratie pagina.