Vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen 002
 • IMG 5166

  XXL

  Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Als enigste ter wereld maken wij naadloze vouwgordijnen tot wel 10 meter breed en 6 meter hoog. Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze XXL versies zowel manueel als elektrisch bedienen.

 • INSIDE v1

  Gemotoriseerde vouwgordijnen

  Voor uw gebruiksgemak levert INSIDE uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

 • Inside vouwgordijnen 008

  Slope of oblique ramen

  Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

  Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

 • Slope v2

  Slopes (schuine ramen)

  Ook voor schuine ramen hebben wij een oplossing. Dankzij de geavanceerde systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen. Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Met de nodige oog voor detail zorgen wij dat de buisjes (de baleinen) mooi doorlopen voor een optimaal zicht.

 • VG v1

  Gepersonaliseerde vouwgordijnen

  Het is bij ons perfect mogelijk om zelf uw eigen ontwerp samen te stellen voor uw gordijn via onze online configurator. Indien gewenst kunnen wij ook uw logo, symbool, afbeelding of text toepassen op een vouwgordijn.

inside
pluspunten

Inside vouwgordijnen 004

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tempor elit sem, nec condimentum neque porta nec. Donec id magna augue. Ut egestas sed risus ultrices lobortis. Suspendisse euismod sodales lorem, at imperdiet augue posuere at Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit. Maecenas tempor elit sem, nec condimentum neque porta nec. Donec id magna augue. Ut egestas sed risus ultrices lobortis. Suspendisse euismod sodales lorem, at imperdiet contacteer ons.

Meer info?